Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Tilaa
uusi kuvastomme nyt!

Written by innofusor, 1 year ago, 0 Comments

Haluaisitko tutustua akustoinnin eri vaihtoehtoihin kaikessa rauhassa? Syksyn 2016 kuvastosta löydät uudenlaista akustiikka-ajattelua ja käytäntöjä, joilla luot viihtyisiä, kauniita ja toimivia tiloja. Löydät kätevästi kaikki suositut Innofusor akustiikkatuotteet, niiden mitat, värivaihtoehdot sekä kattavan hinnaston. Nyt akustoinnin suunnittelu on kivaa ja helppoa. 

Aloita uusi aika akustisessa sisustamisessa ja tilaa uusi kuvastomme artikkelin lopusta! Jos haluat päästä heti selaamaan kuvastoa voit ladata digitaalisen version tästä linkistä.

Kotimainen akustiikkatekstiilikokoelma

Huippu-uutuutena esittelemme nyt kotimaista suunnittelua olevan Innofusor akustiikkatekstiilikokoelman. Uusi, kuoseiltaan runsas kokoelma, avaa uusia mahdollisuuksia huomaamattomaan, helppoon ja tehokkaaseen akustointiin julkisista tiloista koteihin.

Innofusorin akustiikkaverhoratkaisut ovat nopeasti nousseet niin ammattilaisten työkalupakkiin kuin ratkaisseet monen yksityiskodin akustiikkahaasteenkin. Akustiikkaverhot ovat todellista akustista sisustamista, jossa estetiikka ja toiminnallisuus luovat uutta yhdessä. Huomaamattomasta ja tehokkaasta akustoinnista näyttäviin tilanjakajiin ja katseenvangitsijoihin. Akustiikkaverhosta on moneksi!

Tunnelmaltaan ja kuoseiltaan tekstiilikokoelma kuvastaa pohjoismaista muotoiluperinnettä ja istuu moneen eri käyttötarkoitukseen –  hotellien huoneuudistuksista valtameriristeilijöihin, toimistoista kouluihin ja julkiseen sisustamiseen sekä koteihin.

Tekstiilisuunnittelija Petra Haikonen on tehnyt uraauurtavaa työtä kokoelman parissa. Lukemattomien kokeilujen ja ennakkoluulottoman, intohimoisen tekemisen tuloksena kankaiden visuaalisuus, tekniset ominaisuudet ja kiehtovat pintastruktuurit on kiedottu harmoniseksi kokonaisuudeksi. Lopputuloksena on sisustuksellisilta ja akustisilta ominaisuuksiltaan huippuluokkaa olevia akustisia tekstiilejä.

Uusi tilanjakaja ja akustiikkateos – PALA

 

PALA-tuotteessa yksinkertainen pinta muuttuu kolmiulotteiseksi teokseksi. Yhdisteltäessä muoto muuttuu hienostuneeksi tilanjakajaksi tai seinäteokseksi. Identtiset palat tarjoavat lomittuessaan rajattoman määrän rytmisiä variaatioita ja muotoja.

Yhdeksän vakiovärin paletti liukuu viileästä tyylikkyydestä villin leikkisään iloitteluun. Ota ja tutustu.

Suunnittelija Hanna Anonen oli ehdolla 2016 Formex Nova kilpailussa vuoden pohjoismaiseksi muotoilijaksi.

KÄDEN JÄLKI on ainutlaatuinen

Uniikki, käsityönä toteutettu akustiikkateos vaihtaa hienovaraisesti sävyä valon pienestäkin muutoksesta tai katsojan liikkeestä. Pinta, jota akustiikkatuotteissa ei ole aiemmin nähty. Lopputuloksena todellinen akustinen taideteos. Pinta hurmaa monimuotoisuudellaan ja soveltuu taideteoksesi tilaan kuin tilaan tai katseenvangitsijaksi vaikka huikeisiin ravintolasisustuksiin.

Jokainen ainutlaatuinen teos on suunnittelijan ja artesaani Tytti Laitakarin tekemä ja signeeraama.

Rimpistä Ruutuun – uusia apuvälineitä suunnitteluun ja selkeät hinnastot

Kuvastosta löydät lisäksi kaikki jo tutut akustiset valaisimet ja seinäpaneelit Rimpistä Ruutuun kattavine teknisine tietoineen ja mittapiirrustuksineen. Liitteistä löydät suunnittelun avuksi harkitut värikartastot sekä selkeät hinnastot. Tervetuloa tutustumaan.

 

Fill out my online form.