Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

GranRu
Tent London 18-21.9

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

GranRu Pori will premier in striking blue color at Tent London / Super Brands London 2014 . See you at stand L07!

Innofusor valmistaman ja Wilhelmiina Kososen suunniteleman Gran Ru -sarja on esillä myös Tent London -tapahtumassa Englannissa 18-21.9.2014!

Esittelyssä Gran Ru:n elegantti uutuustuote Gran Ru Romance sekä sininen Gran Ru Pori.

stand L07 Gran RU, Tent London T3-C HALL
Old Truman Brewery
London E1 6QR

http://www.tentlondon.co.uk/

Gran RU

The Gran RU Collection on Wilhelmiina Kososen suunnittelema sarja akustisia teoksia, joiden visuaalinen maailma pohjautuu skandinaavisten perinneryijyjen maailmaan – ryijyissä esiintyviin sommitelmiin, symboleihin ja kuva-aiheisiin. Tuoteperheessä käsityö ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät yhdistyvät täysin uudella, innovatiivisella tavalla.
Gran RU- sarjan teoksen kuviot muodostuvat sadoista vesileikatuista elementeistä, jotka ovat käsin joko painettu tai nostettu levyn pinnasta muodostaen 2d raportin (Gran RU Romance- sarja) tai monimuotoisen 3d-topografian (Gran RU Pori).

Sarjan ensimmäinen teos, kuudesta paneelista koostuva kokonaisuus Gran RU Pori, esiteltiin Tukholman huonekalumessuilla helmikuussa 2014. Gran RU Porin visuaalisessa kompositiossa on kaikuja Porin alueen perinteisestä LX ryijystä 1800-luvulta.

Lähimuoto-näyttelyssä ensi kertaa esiteltävä Gran RU Romance- sarja on uutuus Gran RU tuoteperheessä. Sarja koostuu ryijyistä poimittujen yksittäisten symbolien käytöstä raporttimaisena pintana, akustisena tapettina. Kuvioissa näkyy ryijyjen kukka-, sydän-, sekä ristiaiheet. “Ryijyissä käytetyt symbolit ja niiden kautta kerrotut tarinat kiehtovat minua. Tavoitteenani Romance- sarjassa on luoda raportti herkästä kuva-aiheesta ja luoda pinta, joka toimii myös minimalistisessa ympäristössä. “ Wilhelmiina kertoo.

Gran RU Romance- sarja sekä Gran RU Pori tullaan esittelemään Lontoon Design Festivaaleilla, Tent Londonissa 18.-21.9.2014. Akustiikkateokset soveltuvat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin ja toimistoihin kuin vaativiin yksityistiloihin. Koko tuotesarja valmistetaan kotimaisesta, ekologisesta pintaturpeesta artesaanityönä Helsingin Pitäjänmäellä.

www.granru.fi

Mitat

Romance -sarjan akustomodulit ovat 580×580 mm. Vakiokoot toimitetaan 4,6 ja 8- kappaleen kokonaisuuksina. Mittatilauskoot mahdollisia.

Seinäpaneelien kiinnitystapa on taulukiinnitys.
Näyttelyn ripustusteknisistä syistä Lähimuoto-näyttelyn paneelit ovat kiinnitetty seinään tilapäisratkaisulla.

Suunnittelija

Wilhelmiina Kosonen toimii freelancer sisustusarkkitehtina. Hän on opiskellut Aalto-yliopistossa tila- ja kalustesuunnittelua.

Wilhelmiina Kosonen

wilhelmiina@wilhelmiina.com
+358 40 7361598
www.wilhelmiina.com