Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Akustoverhot- ja
valaisimet! Habitare 9.-13.9.2015

Written by innofusor, 7 years ago, 0 Comments

Akustoinnin sietämätön keveys

Astu akustoinnin uuteen, kevyeen ja valoisaan aikakauteen osastolla 7n21  Habitare-messuilla syyskuussa! Esittelyssä seuraavan sukupolven akustiikkaratkaisut, joissa leimaa antavina piirteinä ovat keveys, valonläpäisevyys, nopea asennettavuus ja sisustuksellisuus. On valaisimien, akustoverhojen ja aktiivisten akustiikkamodulien aika!

 

Esittelyssä:

1) Esittelyssä muun muassa uniikki, maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen akustinen RIMPI-valaisin sekä sen uusi, hienostunut kumppani – RIMPI -akustinen seinäpaneeli. Hienostunut, pohjoismainen design kutsuu katsomaan ja muotonsa ansiosta RIMPI -valaisin sijoittuu tilaan “automaattisesti” akustisesti erinomaisesti – lähelle käyttäjää, ja tuo akustomateriaalin lähes huomaamatta katon ja ihmisen väliin.


2) Uudet, nopeasti huippusuosituksi tulleet, valoa läpäisevät akustiset verhoratkaisut tuovat esille kokonaan uuden ja tehokkaasti akustoivan vaihtoehdon. Weaveperf Due ja Tre akustoverhot tarjoavat sisustuksellisesti erittäin korkeatasoisen ja keveydessään vertaansa vailla olevan vaihtoehdon. Messuosastolla pääset katsomaan näitä kevyitä ja valoa läpäiseviä akustiikkaratkaisuja aidossa ympäristössä.
GranRu Pori acoustic wall collection
3) Huippudesign:sta nähtävillä on lisäksi kansainvälistä mainetta nopeasti kasvattanut GranRU sarja, josta esillä tällä kertaa Pori -akustiikkateos sekä upea Hanabi (tulikukka -teos) joka sai nyt vuodelle 2015 uudet vakiovärit (punainen, valkoinen, pronssi). Habitare -messuilla esillä on punainen.

Hiljaiset Puut – kokoelmaan tulee näyttävyydeltään suurenmoinen täydennys, joka on isojen tilojen ja pitkien käytävien akustoinnin mestari. Mallistossa käytetään joka toisessa paneelissa tutuksi tullutta “koveraa” kuviointia ja joka toinen paneeli on korvattu “puun rungolla”. Näin isoissa teoksissa voidaan yhdistää tilan tarpeiden pohjalta aina haluttu visuaalinen näyttävyys, sopiva keveys ja tilaan sopiva akustinen vaimennusteho. Lisäksi vuoden 2015 aikana Hiljaisten Puiden vakiokoko -mallisto on kasvanut kattamaan korkeudet 1000 mm, 1150 mm ja 1950 mm ja vakioleveyksiä on aina 9000 mm asti. Tule tutustumaan!

INNOFUSOR LÄHDE – AKTIIVISTA, YMPÄRISTÖN HUOMIOIVAA AKUSTOINTIA JA ÄÄNIYMPÄRISTÖN RAKENTAMISTA

Esittelemme myös todella uutta ajattelua edustavan akustiikkaratkaisun Habitare -messuilla 2015. Innofusor LÄHDE -on aktiivinen akustointikomponentti, joka voidaan liittää niin akustoverhoratkaisuihin kuin RIMPI -valaisinsarjaankin. Koskaan aiemmin ei ole näin kevyillä ja huomaamattomilla ratkaisuilla (akustoverhot/akustiikkavalaisimet) voitu tuottaa näin tehokasta puheäänien häivyttämistä avotoimistoissa/monitoimitiloissa  tai julkisissa tiloissa.

Innofusor LÄHDE -ratkaisussa yhdistyy monia, aiemmin irrallisina tuotettuja ratkaisuja. Sen avulla voidaan häivyttää avotoimiston häiritseviä puheääniä taustalle, tuottaa haluttua äänikuvaa tai vaikka käyttää RIMPI-valaisinta julkisissa tiloissa “äänisuihkuna”, jonka äänet vain alla olevat henkilöt kuulevat, mutta muut eivät. Järjestelmä ottaa myös automaattisesti huomioon vallitsevan ääniympäristön ja sopeuttaa itsensä siihen.

Sisustuksellisesti ratkaisut integroituvat akustiikkaverhoihin ja -valaisimiin täysin huomaamattomasti ja samalla ne sijoittuvat akustisesti erinomaisesti. Akustoverhoissa voidaan puheäänien häiritsevyyttä laskea merkittävästi ja vastaavasti RIMPI-valaisin luo isossa koossa oman “ääniympäristönsä” esim. ravintolapöydän ympärille, jota voidaan aktiivisesti hallita nyt täysin uusin keinoin.

ÄLYÄ AKUSTIIKKAAN

LÄHDE -ratkaisussa ainutlaatuista on myös adaptiivisuus – eli tuotetun äänen/taustamelun määrä vaikuttaa älykkäällä tavalla tuotettavaan peiteääneen/äänimaisemaan. Tarvittaessa jokainen RIMPI -valaisin tai verhopiste toimii myös järjestelmän mittapisteenä. Näin saadaan akustisesta ympäristöstä ennennäkemätön määrä tietoa ja voidaan hallita ympäristöä entistä paremmin.

UUTTA JA PAREMPAA

Tervetuloa tutustumaan akustoinnin uuteen aikakauteen Messukeskuksen Ahead alueella/seiskahallissa. Nähdään Habitaressa!

www.habitare.fi