Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Silent
Socks

Written by innofusor, 10 years ago, 0 Comments
  • SilentSocks HD Graphite (Tumma Harmaa)

Yksinkertainen on tehokasta

Silent Socks on nerokkaan yksinkertainen ja toimiva ratkaisu koliseville tuoleille niin ruokaloissa, julkisissa tiloissa kuin yksityiskodeissakin. Äänenvaimennusominaisuuksiltaan se on erinomainen verrattuna normaaleihin huopa- tai kumitassuihin. Joissain tapauksissa äänitason pieneneminen voi olla jopa 18 db.

Verrattuna vaihtoehtoisiin ratkaisuihin Silent Socks tarjoaa akustisesti suunniteltuna ja monikerrosrakenteisena ratkaisuna aivan toisenlaista suorityskykyä kuin perinteiset huopa- tai kumitassut.

Helppo ja nopea asentaa

Silent Socks -ratkaisun asentaminen on helppoa eikä vaadi mitään työkaluja. Edes vanhoja huopa/kumitassuja ei tarvitse poistaa. Samalla suojaat lattiaasi naarmuuntumiselta.

Tyylikkäät värit ja aina sopiva koko

Perusväreinä ovat tyylikkäät vaalean ja tumman harmaat sävyt, jotka sopivat lähes kaikkiin tiloihin ja sisustuksiin huomaamattoman tyylikkäästi. Erikoissävyt punainen ja musta ovat saatavilla tilauksesta.

Silent Socks on saatavana kahdessa eri koossa, jotka kattavat kaikki käytetyimmät tuolinjalat. Pienempi  Ø 16-22 mm ja isompi Ø 20-27 mm. Materiaali: sisäpuolella synteettistä kumia, ulkopuoli huovutettua villaa. Silent Socks kestää kulutusta hyvin ja on pestävä. Valmistettu Ruotsissa.

UUTUUS: Silent Socks HD

Silent Sockseista on nyt saatavilla myös HD (Heavy Duty) versio, joka on varustettu samoilla ominaisuuksilla kuin Originaali, mutta on erityisesti suunniteltu haastavammille lattiapinnoille. Silent Socks HD on erinomainen valinta lattioille, joissa on saumoja ja liitoskohtia, kuten kaakelilaatat, kivilattiat ja karkeat parkettilattiat. Toisin kuin Silent Socks Original, jonka ulkopinta on 95 % villaa, Silent Socks HD:n ulkopinta koostuu pieneen määrään villaa yhdistetyistä synteettisistä langoista, jotka takaavat pehmusteen kestävyyden haastavissakin oloissa. Myös Silent Socks HD on saatavilla kahdessa koossa:   Ø 16-22 mm ja Ø 20-27 mm. Värivaihtoehdot Magnesium (Vaalea harmaa) ja Graphite (Tumma harmaa).

Nopea ja edullinen

Kun tuolien ja pöytien kolina on ongelmana, tarjoaa Silent Socks erittäin nopean ja kustannustehokkaan tavan parantaa äänimaisemaa nopeasti.

 

[wufoo username=”tienoo” formhash=”m1lyqtwp0gf2ph6″ autoresize=”true” height=”940″ header=”show” ssl=”true”]