Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Stockholm
Furniture Fair 3.-7.2.

Written by innofusor, 9 years ago, 0 Comments

Welcome to visit us at Stockholm Furniture Fair 2015! We proudly introduce our new products: Rimpi acoustic lamps (design Maija Puoskari) and Gran RU Romance (design Wilhelmiina Kosonen) modular acoustic walls at Okko Design stand B07:38 (our swedish distributor).

Tervetuloa Tukholman huonekalumessuille Okko Design standille B07:38!

Tukholman messukeskuksessa, Stockholmsmässanissa, Innofusorilta esittelyssä uunituoreet akustoivat RIMPI valaisimet (design Maija Puoskari) sekä kaunis modulaarinen Gran RU Romance seinäpaneeli -kokoelma (design Wilhelmiina Kosonen).

Lisätietoja tapahtumasta: www.stockholmfurniturelightfair.se

 

Rimpi

Näe innovatiivinen ja kaunis tuote-uutuus ensimmäisten joukossa.

Akustoi ja valaise yhdellä kertaa. Maija Puoskarin suunnittelema, pintaturpeesta valmistettu uniikki valaisin sopii loistavasti julkisiin tiloihin ja ravintoloihin. Muotonsa ansiosta se asettuu luontevasti aina sinne missä akustointia eniten tarvitaan. Rimpi valaisin on valmistettu kotimaisesta pintaturpeesta ja  koko varjostimen materiaali on akustisesti tehokkaasti vaimentavaa (luokka A). Kuitumainen pintamateriaali luo loputtomasti sävyjä ja varjoja näyttäen aina yhtä aikaa sekä tuoreelta että klassiselta. Valaisimet ovat kokoonsa nähden suhteellisen kevyitä, joten niiden asentaminen on erittäin helppoa.

Akustisesti Rimpi luo kokonaan uusia mahdollisuuksia toteuttaa sisustuksellisesti korkeatasoisia ratkaisuja. Valaisimen muoto tuo sen luontevasti vähän lähemmäksi käyttäjiä. Tilassa valaisin sijoittuu lähes automaattisesti paikoille mihin akustikot usein haluaisivat vaimennusmateriaaleja sijoittaa jos se vain visuaalisesti olisi ollut mahdollista.

 

Uutta tapaa akustoida ja uusia kokoja.

Rimpi valaisinkonseptissa käyttäjien tarpeet ja akustoinnin toteutus kohtaavat uudella tavalla. Nyt kuvissa esitelty Rimpi S on omiaan käytettäväksi usean valaisimen ryhmänä vähän pienemmissä tiloissa. Valaisinkonseptiin julkaistaan uusia kokoja ja muotoja kevään 2015 kuluessa. Rimpi S koon osalta toimitukset alkavat viikolla 12.

Tilaa omasi nyt!

Rimpi S julkaisuhinta on vain 349 euroa/kpl (sis.alv. 24%). Toimitukset alkavat viikolla 12.

Tekniset tiedot:

Leveys 500 x Pituus 500 x Korkeus 340 mm / E27/ paino 1,2 g

Värit: Mustikka, Sammal, Aamusumu (valkoinen), Yösydän (Tumma harmaa)

Lataa tuotetiedot TÄSTÄ.

 

Gran RU Romance

The Gran RU Romance on Wilhelmiina Kososen suunnittelema sarja akustisia teoksia, joiden visuaalinen maailma pohjautuu skandinaavisten perinneryijyjen maailmaan – ryijyissä esiintyviin sommitelmiin, symboleihin ja kuva-aiheisiin. Tuoteperheessä käsityö ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät yhdistyvät täysin uudella, innovatiivisella tavalla.

Sarjan ensimmäinen teos, kuudesta paneelista koostuva kokonaisuus Gran RU Pori, esiteltiin Tukholman huonekalumessuilla helmikuussa 2014 ja uusi Gran RU Romance Tent London messuilla syyskuussa 2014. Nyt GranRu Romance on esillä Tukholman huonekalumessuilla 2015!

Gran RU- teossarjan kuviot muodostuvat sadoista vesileikatuista elementeistä, jotka ovat käsin joko painettu tai nostettu levyn pinnasta muodostaen 2d raportin (Gran RU Romance- sarja) tai monimuotoisen 3d-topografian (Gran RU Pori).

Modulaarisena sarjana GranRu Romance avaa mahdollisuuksia toteuttaa moduleista asetelmia tai huikaisevia, kokonaan akustoivia seiniä.