Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

  • Innofusor custom acoustic works

Studio
Helsinki

Written by innofusor, 9 years ago, 0 Comments

Studio Helsinki toteuttaa

Onko mielessäsi oma design/suunnitelma asiakkaan akustiikkaratkaisuksi vai onko sinulla oma idea, jonka haluat toteuttaa akustiikkatuotteena? Innofusorin tuotannoilla Helsingin Pitäjänmäellä on monipuolinen kokemus vaativien akustiikkatuotteiden valmistamisesta, valon, kuvan ja äänen integroimisesta osaksi akustiikkaratkaisua sekä erilaisten tilaustöiden valmistamisesta.

Ajantasaisissa, yli 350 neliön tuotantotiloissamme Helsingin Pitäjänmäellä voimme toteuttaa vaativimmatkin suunnitelmat. Ammattisuunnittelijalle tarjoamme kokemuksen ja sujuvan yhteistyön lisäksi tarvittaessa myös mahdollisuuden tulla paikapäälle ihan tuotantoon asti. Kun sinulla on visuaalinen suunnitelma, hoidamme vuosien kokemuksella ideallesi oikeat akustiset ominaisuudet, akustiikkateokseen parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvat kiinnitystavat ja viimeistelemme teoksen niin akustisesti kuin visuaalisesti toimivaksi kokonaisuudeksi.

Varastostamme löytyy jatkuvasti lähes 20 erilaisen akustiikkamateriaalin valikoima huokoisista materiaaleista aina mikroperforoituihin levyihin ja superohuisiin äänieristemateriaaleihin asti. Olipa akustointi- tai äänieristystarpeesi millainen tahansa, me rakastamme tilanteita, joissa voimme ratkaista asian innovatiivisella ja visuaalisesti näyttävällä tavalla.

Haasta meidät ideallasi tai lähetä suunnitelmasi.

Usein pelkkä viivapiirros riittää. Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten tilaustöiden valmistamisesta niin yksityiskodeista toimistoihin, ravintoloihin kuin ammattimaisiin AV-ympäristöihinkin. Halutun akustiikkaratkaisun saat halutessasi myös asennettuna, joten vastaamme koko ketjusta “avaimet käteen” -periaatteella.