Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Varaa
ilmainen kohdekäynti

Written by innofusor, 12 years ago, 0 Comments

Huippusuosittu ja ilmainen akustiikkatutka -palvelumme tulee luoksesi silloin kun sinulle sopii.  Kohdekäynnin avulla vastaamme sinulle selkokielisesti seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka paljon akustointia tarvitsen?
  • Miten akustiikkatuotteet kannattaisi sijoittaa?
  • Mitä eri vaihtoehtoja on ja miten niitä kannattaisi hyödyntää?
  • Miten teen akustoinnin mahdollisimman kustannustehokkaasti?

Kohdekäynnin tuloksena saat selkeän ratkaisuehdotuksen miten tilan akustointi kannattaisi tehdä. Kokeneiden asiantuntijoidemme avulla vältät mahdollisesti kalliitkin virheinvestoinnit ja saat parhaan mahdollisen hyödyn eri akustiikkatuotteista.

Palvelemme niin yksityis- kuin yritys/yhteisöasiakkaita pääkaupunkiseudulla ja muuallakin mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, miten parhaalla mahdollisella tavalla saamme akustiikkaongelmasi ratkaistua. Olipa tarpeesi sitten suuri tai pieni, palvelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Kokemusta ja osaamista

Asiantuntijoillamme on vankka kokemus akustiikasta, tilojen visuaalisesta rakentamisesta ja eri tilojen toiminnallisista vaatimuksista, joten pystymme ratkaisemaan asioita aina tarkoituksenmukaisesti kokonaisuuksina. Sisustuksellisuuden ja tilojen toiminnallisuuden asettamista vaatimuksista ei tarvitse enää tinkiä. Usein lopputuloksena on ratkaisu, joka samalla nostaa tilojen visuaalista ja toiminnallista laatua.

Jos tilaan harkitaan näyttävää akustoteosta, otamme mielellämme tilasta aina valokuvan, johon visualisoimme harkitut akustiikkateokset – näin saat hyvin tarkan kuvan lopputuloksesta jo etukäteen.

Jotta voitte rauhassa katsoa ja pohtia eri materiaalien sopivuutta sisutukseen otamme kohdekäynnille aina materiaalinäytteet mukaan ja ne jäävät teille.

Akustiikkatutka tulee luoksesi silloin kun sinulle sopii. Palvelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Paremman viihtyvyyden ja akustiikan aika on nyt – varaa oma aikasi heti!

Kohdekäyntejä teemme pääasiassa pääkaupunkiseudulle, mutta myös Turun, Tampereen, Lahden, Kouvolan, Porvoon sekä Jyväskylän alueelle  muiden ajojemme yhteydessä. Kysy myös mahdollisuudesta etä-tutkaukseen kohdekuvien tai Skype-videopuhelun avulla!

[wufoo username=”tienoo” formhash=”z1pp0r2207mfsim” autoresize=”true” height=”695″ header=”hide” ssl=”true”]