Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Maailman
nopein akustokatto

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

Vili – uudelleen ajateltu akustokatto

Vili -akustokattojärjestelmä mullistaa ajatukset akustiikkakattojen ominaisuuksista ja asentamisesta. Vili™ on yksinkertaisen nerokas akustiikkakattojärjestelmä magneettikiinnityksellä.

  • Nopea asentaa ja tarvittaessa irroittaa
  • Ei liimoja, työläitä alaslaskuja tai listojen ja vaijereiden millintarkkaa asentamista – levyt vain nostetaan paikalleen
  • Helposti visuaalisesti tarkat ja suorat saumat – levyjen paikkaa voidaan muuttaa asennuksen jälkeen helposti
  • Tarkkaan harkitut materiaalivaihtoehdot – jokaiseen tilaa täsmälleen oikeat ominaisuudet ja ulkonäkö
  • Kätevä asennustila automaattisesti levyn takana – kuljeta valaisin, kaiutin jne. kaapelit kätevästi Vili -akustiikkakaton takana
  • Voidaan käyttää erittäin isoja levykokoja, jolloin saadaan visuaalisesti korkeatasoinen ja rauhallinen lopputulos. Vilin kiinnitysjärjestelmä jäykistää akustiikkalevyt samalla kätevästi taustapuolelta

Pieni, akustisesti ja visuaalisesti tehokas alaslasku

Akustokatoissa on ollut kaksi yleistä vaihtoehtoa. Joko a) kiinnitetään liimaamalla (jolloin osa akustisesta tehosta menetetään ja asentamista on paljon) tai b) kiinnitetään alakattojärjestelmällä (hyviä ratkaisuja kun alaslaskua tarvitaan 200 mm tai enemmän mutta tilat madaltuvat tarpeettomasti jos huonekorkeutta on käytettävissä vähän vähemmän).

Vili -akustokattojärjestelmä tekee automaattisesti pienen, akustisesti tehokkaan alaslaskun. Visuaalisesti pieni alaslasku tekee ratkaisusta kevyen ja ilmavan näköisen. Alaslaskua voidaan vaihdella asiakkaan tarpeista ja tilan akustiikasta riippuen välillä 15 – 50 mm hyvin helposti asennusholkeilla. Yleensä käytetyin alaslasku on 24 mm, joka yhdistettynä käyttämiimme akustiikkalevyihin tekee asennuksesta visuaalisesti erittäin viimeistellyn.

Uudenlainen magneettikiinnitys ja koot kuten haluat

Vili -akustokattojärjestelmä mahdollistaa erittäin suurien akustiikkalevyjen käytön jolloin pinnoista tulee visuaalisesti miellyttäviä ja saumamäärät automaattisesti minimoituvat. Lopputuloksena on visuaalisesti hallittu ja rauhallinen kokonaisuus. Suurin mahdollinen käytettävä levykoko on peräti 120×240 cm!

Levyjen taustalla olevat tukevat Innofusor kiinnikkeet on mitoitettu niin että puolijäykät akustiikkalevyt muuttuvat jäykiksi ja itsekantaviksi rakenteiksi jolloin voidaan käyttää myös erittäin isoja levykokoja.

Katon pienet epätasaisuudet on helppo hallita

Isoja levyjä liimattaessa tulee helposti eteen tilanne, jossa pohjan epätasaisuudet tai korkeusaseman muutokset tekevät lopputuloksesta epätyydyttävän näköisen. Vili-akustokattojärjestelmä ratkaisee kätevästi nämä ongelmat. Jokaisen levyn kohdalla voidaan nurkkien magneettikiinnikkeiden korkeutta säätää tarvittaessa itsenäisesti, joten lopputuloksena on aina helposti suoraa pintaa. Joissain tapauksissa säästetään myös runsas määrä työtä, kun kattojen pohjatöitä ei tarvitse tehdä niin perusteellisesti.

 

Nopea asennus on uskomaton etu

Toimistoissa ja julkisissa tiloissa on tiloja jouduttu sulkemaan käytöstä silloin kun akustiikkakattoja asennetaan. Tämä on usein tarkoittanut pitkiä taukoja jolloin tiloissa käsitellään liimoja ja tilojen tuulettamista. Vili -akustiikkakaton magneettikiinnitys mahdollistaa erittäin nopean asentamisen ja esim. magneettikiinnikkeiden asentamisen työhuone/tila kerrallaan, jolloin samoissa tiloissa voidaan työskennellä työn häiriintymättä tai erittäin pienellä häiriöllä.

Asiakkaalle asentamisen nopeus tarkoittaa usein merkittävää etua. Asennustuntien määrä on pieni ja samalla vältetään kaikki mahdolliset ilta- ja viikonlopputyöt.
Vili-akustokatossa saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi – maksat akustiikkatuotteesta etkä asennuksesta!

Useita eri materiaalivaihtoehtoja

Vili akustokattojärjestelmään on saatavilla useita akustomateriaalivaihtoehtoja:

  • aPerf – kun halutaan sileä ja valkoinen pinta eikä materiaalissa saa olla lasi- tai mineraalivillakuituja. Mahdollistaa suuret ja yksilölliset levykoot. Taatusti sisäilmaystävällinen, M1-luokiteltu valinta (paras mahdollinen sisäilmaluokitus)
  • Konto – kun halutaan orgaanisen luonnontuotteen tuoma kaunis tekstuuri kattopintaan. Mahdollistaa suuret ja yksilölliset levykoot. M1-luokitus
  • Paroc Royal Viva – kun halutaan edullinen ja valkoinen kattolevy ja vakiokoot (120×60 ja 60×60 cm) soveltuvat kohteeseen

Kun haluat maailman nopeimman akustokaton helposti niin lähetä meille kohdetiedot tai kutsu meidät kohdekäynnille. Katsotaan sinulle paras ja optimaalisin ratkaisu. Akustokattojen uusi, helpompi aika alkaa nyt!