Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Uutuus!
Aava akustiikkatekstiilikokoelma

Written by innofusor, 2 years ago, 0 Comments

On kotimaisen akustiikkatekstiilikokoelman aika

Kokoelma on saanut teemansa meille kaikille rakkaista tuntureista ja vaaroista – paikoista, joissa suomalaisen luonnon hiljaisuus ja hienovireisyys ovat ainutlaatuisella tavalla läsnä. Hiljaisen tuulenhenkäyksen lailla kokoelman tekstiilit vaimentavat hälyn ja levottomuuden tuoden mukanaan rauhallisuuden ja tyyneyden.

Visuaalinen kaiku

Akustiikkakangaskokoelman kuosit ovat syntyneet äänen käyttäytymiseen liittyvien kokeilujen kautta. Tekstiilit yhdistävät hienovaraisella tavalla alkuperänsä ja visuaalisen ilmeen, jossa kaukaisena kaikuna on läsnä tekstiilien tekninen puoli – huippuluokkaa olevat akustiset ominaisuudet. Akustiikkatekstiilimme vaimentavat ääntä jopa kymmennen kertaa tehokkaammiin normaaleihin verhokankaisiin verrattuna.

Tekstiilit soveltuvat sisustuskankaaksi mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi verhokankaana tai tilanjakana. Akustiikkatekstiilit ovat nopeita asentaa eivätkä edellytä rakennus- tai muutostöitä, kuten monet muut akustointitavat. Tyylikkäät kuosit sopivat moneen sisutukseen niin toimistossa kuin kotona.