Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

  • You are here
  • Home
  • Innofusor – Sisusta parempi akustiikka

Innofusor – Sisusta parempi akustiikka

Innofusor on 100% suomalainen pk-yritys. Kehitämme ja valmistamme huippuluokan akustiikkatuoteita sisustamiseen. Suunnittelussa painottuvat visuaalisesti korkeatasoiset toteutukset, aidosti ekologiset tuotteet sekä huippuluokan akustiikka. Me haluamme luoda viihtyisiä elinympäristöjä ja tuoda palan luontoa sisälle.

Valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse, artesaanityönä Espoon Nupurissa.  Perusraaka-aineena käytämme erilaisia pintaturvepuristeita. Akustiikkatuotteet pintaturpeesta ovat kotimainen, luonnollinen ja turvallinen valinta. Erityispiirteenä kiehtova ja visuaalinen pinta. ,

Maasta se pienikin ponnistaa  – Innofusor tuotteet ovat erittäin lyhyessä ajassa saaneet lukuisan määrän tyytyväisiä käyttäjiä. Tällä hetkellä olemme 8 henkilön innovatiivinen akustiikasta innostunut porukka. Maailmanlaajuisestikin voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tuotteemme ovat ainutlaatuisia.

Lue kokemuksia, keskustele ja osallistu: www.facebook.com/innofusor

Myynti & Asiakaspalvelu

info@innofusor.fi
050 400 4516

Mikko Hyppölä
Puhelin: 0400 522 612
Email: mikko.hyppola@innofusor.fi

Toni Oinonen
Puhelin: 050 404 3033
Email: toni.oinonen@innofusor.fi

Joni Nisula
Puhelin: 050 306 3550
Email: joni.nisula@innofusor.fi

Kauttamme saat myös kattavat akustiikkamittaus, -suunnittelu- ja asennuspalvelut. Teemme myös kohdekäyntejä. Ota yhteyttä.

Tilauskäsittely&näytepalvelu&myyntireskontra

Laura Wirth, laura.wirth@innofusor.fi

Tuotanto

Johannes Laakso, johannes.laakso@innofusor.fi

International movement&export

Want to be real Innofuser?

We are actively looking innovative companies/persons who want to rise the bar of acoustic solutions significantly in their  countries. We offer your comprehensive support from sales vehicles to acoustic measurements and extensive acoustic knowledge covering all the bases. Our Innofusor product lines are internationally respected and gaining huge popularity in every country they are rolled out. If nominated you will present and sell whole Innofusor product line in your country/region.

Join the winning team and start Innofusor avalanche in your country now!

Contact:

Toni Oinonen

Phone: +358 50 404 3033
Email: toni.oinonen@innofusor.fi
Skype: toni.oinonen1

 

Innofusor international

 

Disclaimer:

Innofusor akustiikkalevyillä ja akustotuotteilla mallisuojat. Innofusor on lisäksi mahdollisesti hakenut tuotteilleen ja käyttämilleen teknologioille hyödyllisyysmalleja ja/tai patentteja.

Do good, play right. Let´s make this world a little bit better place.

Yritystiedot:

Innofusor on osa Neovo Solutions Oy:tä. Akustiikka- ja pro-audio palvelutarjonnan lisäksi ryhmään kuuluu Gracevoice, joka on erikoistunut voice-over äänityksiin.  Yrityksessämme on erittäin vankka akustiikan, ääni- ja järjestelmäsuunnittelun sekä studiopuolen osaaminen.

 

Maahantuonti:

- Foscusan akustokankaat ja kankaat

- Akustik&Innovation (Weaveperf, Lisara jne.). Serving whole nordic market through local Innofusor offices/partners (Sweden, Denmark, Norway, Estonia etc.)

- Asonan akustiikkapinnoitteet (www.asona.com ja www.asona-usa.com)

- Johanna Daimer akustiikkahuovat

- Acoustic Ramp diffusers (manufacturing and sales to EU area)

- Silent Booth äänieristyshuoneet

- Danley – kaiutinjärjestelmät

- Mc2 Vahvistimet

- 10 Easy SPL-loggerit

 

Innofusor

Nupurintie 4,
002820 ESPOO

Y: tunnus: 2163818-5