Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Rimpi
Skannon syysnäyttelyssä

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

Skannon syysnäyttelyssä mukana Innofusor ja RIMPI

”SUOMALAISIA RAAKA-AINEITA – RESEPTI MENESTYKSEEN?” -myyntinäyttely  järjestetään 9.9 – 10.10.2015 Skannon showroomissa.

Osoite: Mannerheimintie 4, 2. kerros,  Helsinki.

Näyttely on avoinna ma-pe klo 11–19, la klo 10–17.

Tervetuloa tutustumaan innovatiivisiin ja näyttäviin RIMPI-valaisimiin

RIMPI akustoi ja valaisee yhdellä kertaa. Maija Puoskarin suunnittelema, pintaturpeesta valmistettu uniikki valaisin sopii loistavasti julkisiin tiloihin ja ravintoloihin. Muotonsa ansiosta se asettuu luontevasti aina sinne missä akustointia eniten tarvitaan. Rimpi valaisin on valmistettu kotimaisesta pintaturpeesta ja koko varjostimen materiaali on akustisesti tehokkaasti vaimentavaa (luokka A). Kuitumainen pintamateriaali luo loputtomasti sävyjä ja varjoja näyttäen aina yhtä aikaa sekä tuoreelta että klassiselta. Valaisimet ovat kokoonsa nähden suhteellisen kevyitä, joten niiden asentaminen on erittäin helppoa.

Akustisesti Rimpi luo kokonaan uusia mahdollisuuksia toteuttaa sisustuksellisesti korkeatasoisia ratkaisuja. Valaisimen muoto tuo sen luontevasti vähän lähemmäksi käyttäjiä. Tilassa valaisin sijoittuu lähes automaattisesti paikoille mihin akustikot usein haluaisivat vaimennusmateriaaleja sijoittaa, jos se vain visuaalisesti olisi ollut mahdollista.